Amenajări interioare

Proiect : Apartament DE

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Situat într-un imobil nou de locuințe, apartamentul este amenajat urmărind un design contemporan. În zona de zi se folosește un contrast între finisaje brute, aparente și texture prelucrate, urmărind o atmosferă generală elegantă, minimală. Dormitoarele copiilor sunt amenajate creativ, conturând spații care spun povești.

Proiect : Apartament DR

Tip proiect : Amenajare apartament

Descriere: Amenajarea apartamentului propune o compoziție între elemente clasicizante și elemente minimale, conturând o atmosferă armonioasă. Zona de zi este dominată de șemineul impresionant, oferind senzația de calm și relaxare. Materialele și texturile completează atmosfera generală.

Proiect : P45

Tip proiect: Amenajare apartament

Descriere: Eleganța spațiului este dată de folosirea marmurei atât ca finisaj de pardoseală, cât și ca placare de perete. Lemnul contrastează armonios, redând căldură încăperii. Ancadramentele de pe pereți conduc către imaginea somptuoasă a esteticii clasice.

Proiect : Restaurant M

Tip proiect : Amenajare restaurant

Descriere: Conceptul amenajării pornește de la tradițiile grecești. Motivul farfuriei este reinterpretat, iar texturile și culorile folosite trimit către atmosfera tipică Greciei. Contrastul puternic între culoarea pereților și lambriul de lemn conturează o atmosferă inedită.

Proiect : Fast food S

Tip proiect : Amenajare restaurant

Descriere: Conceptul amenajării pleacă de la titlul restaurantului și crează un mediu elegant și vibrant. Textura de lemn, culorile alese și imprimeurile duc cu gândul la un restaurant tipic american.