Arhitectură și construcții

Proiect : Locuința CB

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Locuința pune în valoare cerințele beneficiarilor, creând o legătură vizuală între spațiile interioare și cele exterioare. Spațiile comune se deschid către curte, iar dormitoarele au priveliște către zona verde.

Proiect : SS

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Satul Scandinav este cel mai nou proiect rezidenţial premium din România, compus în totalitate din case active, caracterizate prin consum redus de energie. Locuinţele impresionează atât prin eficienţa energetică şi arhitecturală, cât şi prin integrarea armonioasă cu natura. Proiectul propune trei tipuri de case, spaţioase şi luminoase, construite pe loturi de teren cu suprafeţe generoase.

Proiect : Locuința IC

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Urmărind o estetică minimală, proiectul grupează cerințele funcționale ale beneficiarului într-o serie de pavilioane care se deschid către curtea privată. Spațiile interioare relaționează diferit cu curtea de primire si cu piscina, iar sala de hobby are acces separat.

Proiect : Locuinţa C

Tip proiect : Mixt

Descriere: Provocarea arhitecturală a constat în medierea unei situaţii des întâlnite în Bucureşti, construirea între calcane. Astfel, proiectul integrează armonios în țesutul existent al orașului o clădire către stradă- clinică medicală și propune extinderea unei locuințe individuale situată în partea din spate a sitului.

Proiect : Locuința NC

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Situată într-o zonă plină de verdeață, urmărește un design liniar, minimal, cu deschideri mari care permit vizibilitate către curte. Spațiile interioare sunt generoase, iar curtea privată este îndreptată către pădure.

Proiect : Locuința GH

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Casa de vacanță și foișorul se integrează armonios în contextul rural, ținând cont de vegetația existentă pe teren: grădina de legume și bolta de viță de vie. Casa urmărește o estetică minimală, folosind placări cu materiale naturale care să creeze o atmosferă plăcută.

Proiect : Locuința SD

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Casa de vacanță este situată în mediul rural. Propune o interpretare contemporană a caracteristicilor tradiționale ale casei românești: prispa cu legătură către curte și acoperișul prezent.

Proiect : Locuința A

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Locuințele individuale  sunt situate în apropierea Bucureștiului. Ansamblul lansează o provocare în cee ace privește spațiile interioare, care sunt proiectate astfel încât procentul de ocupare al terenului să fie mic, iar încăperile să fie generoase, aerisite și luminoase. Curțile private și spațiile commune sunt orientate către soare.

Proiect : Locuința BO

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Locuința propune o abordare estetică minimală și contemporană, mizând pe un joc volumetric accentuat de texturi variate care crează o spațialitate inedită. Spațille surprind prin deschiderea către exterior și prin diversitate.

Proiect : Locuința O

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Locuințele urmăresc un design scandinav, apelând la forma arhetipală a casei cu acoperiș cu panta în două ape. Liniile simple, materialele specifice zonei și estetica trimit cu gândul la peisajul scandinav.

Proiect : Imobil ST

Tip proiect : Rezidențial, locuință individuală

Descriere: Situat în zona centrală a orașului, pe un teren cu accesibilitate limitată, imobilul urmărește să ofere cele mai bune condiții de locuire. Apartamentele, deși diversificate, primesc în egală măsură orientare favorabilă, spații ventilate și compartimentări avantajoase.

Proiect : Hotel GP

Tip proiect : Hotel

Descriere: Situat la Marea Neagră, complexul propune tipuri diferite de spații de cazare, de la camere de hotel la apartamente de lux sau bungalow pe plajă. Ansamblul cuprinte atât zona de cazare, cât și restaurante, spa, săli de evenimente, piscină privată și săli multifuncționale.